Fira Agrícola de Móra la Nova

con No hay comentarios

El 3 d’abril de 1830 sota el regnat de Ferran VII per això s’ acreditava el naixement de la vila de Fira Agrícola de Móra la Nova. El 26 d’octubre de 1831, neixia allò que en el pas del temps ha esdevingut la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova

Fira Mora la Nova

La Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova és així una de les més antigues de la demarcació. Es celebra anualment a les darreries d’octubre. És un certament multisectorial per aplegar professionals de tota la província. Ofereix, al llarg de tres dies, bones ofertes i les darreres novetats en maquinària agrícola i industrial, ramaderia i agricultura.

Hi ha exposicions permanents de bestiar, conferències i jornades monogràfiques. Que consoliden any rere any la Fira. Té un pavelló comercial que aplega més d’un centenar d’expositors. Que ofereixen un ampli ventall de productes i ofertes. Als quasi trenta mil visitants que passen pel recinte firal en els dies del certamen.

La Fira ofereix un gran parc d’atraccions per a petits i grans. Dins la vida de les nostres comarques la Fira és un punt de referència obligat. És una data que tothom té present i una cita a la que molt poca gent no hi fa cap i on podreu vistar-nos al Pavelló Firal.

Aquest serà el 5è any que participem en la Fira per presentar-vos els nostres productes. Enguany aprofiteu per preguntar pel nostre servei de càtering. Podem preparar-te el càtering de la teva festa particular. També oferim servei de paelles gegants per càterings populars. Amb les nostres paelles gegants podràs gaudir d’un dels millors plats de la nostra gastronomia.

Totes les paelles gegants que preparem són amb ingredients naturals. Els postres que preparem per als càterings també estan fets amb els ingredients naturals i sense additius químics.

Resum
Event
Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova
Localització
Pavelló Firal , Carrer Imperial Tarraco, 2,Mora la Nova,Tarragona-43770
Comença el
24/10/2019
Acava el
27/10/2019
Descripció
Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova
Oferta