fbpx

LA NOSTRA HISTORIA

La història comença en les nostres arrels pageses, més enllà de 4 generacions, els nostres avantpassats sempre ha estat lligat a la pagesia, fins que semblava que aquest vincle es podia trencar amb la jubilació de l’avi i la incertesa en la continuïtat. Amb aquest projecte volem recuperar les nostres arrels i el vincle amb la terra, per així poder oferir als nostres clients els mateixos productes que hem gaudit durant tant d’anys i que sembla que ara estan en perill, a causa de la industrialització del sector alimentari. De manera que puguin gaudir dels mateixos aliments que nosaltres, cuinats d’una forma tradicional i entregats amb la màxima cura i atenció, igualment que ho fària la nostra mare per nosaltres si li demanéssim.

L’EQUIP

Formem un gran equip, amb el mateix objectiu, oferir als nostres clients els productes que nosaltres sempre hem menjat. Basat en la transmissió d’aquests coneixements de pares a fills i amb gran estima pel producte i la manera de cuinar-lo.

L’avi Jaume ens ha transmès tot el coneixement de la pagesia, com cuidar les verdures a l’hort i com respectar la terra, perquè any rere any, puguem gaudir dels seus fruits.

Les receptes tradicionals passen de generació en generació, és un culte a la tradició. L’àvia Maria Cinta ens ha ensenyat totes les receptes tradicionals i com cuinar-les, respectant el producte, la qualitat i ensenyant-nos a tenir la paciència necessària que cal en les elaboracions artesanes.

La Lore ha acabat convertint la seva passió en una feina, tan gratificant com és alimentar a la gent. Estima el producte natural, sense cap additiu, cuinat de la manera tradicional i li agrada el contacte amb la gent, per explicar-los tot el que fem i donar-los el millor servei.

L’HORT

A l’Hort és on tot comença, on estan els nostres orígens i tota la saviesa apresa dels nostres avantpassats. Aquí és on es fa evident l’estima per la terra i el respecte que li tenim, cuidar-la suposarà obtenir els millors fruits, per així després poder cuinar-los i oferir-los als nostres clients. Amb la cura i respecte de mantenir l’equilibri natural, per així poder transmetre-ho a les futures generacions, amb la mateixa gratitud que ho van fer els pares i avis.

2017

Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

2005

Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit ut labore et dolore magna aliqua.

1995

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dolore magna aliqua.

Meet our Chefs

Main core of our company is our staff

We work all the time with our customers and together we are able to create beautiful and amazing things that surely brings positive results and complete satisfaction.

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

[mc4wp_form id="171"]
[zcwp id = 1]