Formem un gran equip amb el mateix objectiu: oferir als nostres clients els productes que nosaltres sempre hem menjat. Basat en la transmissió d’aquests coneixements de pares a fills i amb gran estima pel producte i la manera de cuinar-lo.

 

L’avi Jaume ens ha transmès tot el coneixement de la pagesia, com cuidar les verdures a l’hort i com respectar la terra, perquè any rere any, puguem gaudir dels seus fruits.

Les receptes tradicionals passen de generació en generació, és un culte a la tradició. L’àvia Maria Cinta ens ha ensenyat totes les receptes de la cuina tradicional i com elaborar-les, respectant el producte, la qualitat i ensenyant-nos a tenir la paciència necessària que cal en les elaboracions artesanes.

La Lore ha acabat convertint la seva passió en una feina tan gratificant com és alimentar a la gent. Estima el producte natural, sense cap additiu, cuinat de la manera tradicional i li agrada el contacte amb la gent, per explicar-los tot el que fem i donar-los el millor servei.

A La Cuina de la Lore estem molt sensibilitzats amb el producte de proximitat, la qualitat, la cuina tradicional i saludable i un servei personalitzat per als nostres clientes. Produïm i seleccionem ingredients naturals i saludables, respectant el medi ambient i mantenint la nostra filosofia “de l’hort als fogons i dels fogons a casa”.

Cuina tradicional i saludable

A La Cuina de la Lore creiem que cap aliment o dieta pot impedir l’aparició de malalties al nostre cos, però pensem que cuidant la nostra alimentació, introduint la cuina tradicional i saludable a la nostra dieta i aprenent a menjar sa, podem reduir el risc de malalties i mantenir el nostre cos el més sa possible.

Per a nosaltres la cuina tradicional i saludable és la que proporciona la combinació adequada d’energia i nutrients, a través del consum de diferents aliments, per a que el nostre organisme es senti bé i poguéssim portar una vida sana. L’alimentació d’una cuina saludable es caracteritza per ser suficient, moderada, variada i equilibrada. Aquesta alimentació saludable, junt amb no fumar i exercici físic regular defineix el que nosaltres anomenem tenir una vida saludable.

També ha d’estar composta per aliments de qualitat. Això també implica la manera en la elaboració dels aliments que ingerim, per això creiem amb els productes de proximitat o productes de curta distància. La Cuina de la Lore aposta pels productes de proximitat perquè creiem que son més saborosos; ja que al moment de la seva recol.lecció mantenen intactes les seves propietats, aportant així un millor contingut nutricionals.

Recollim les verdures del nostre hort i les cuinem per a tu, per això és vital per a nosaltres el poder oferir-te el millor producte de proximitat elaborat com abans, de manera tradicional. A la nostra web podràs trobar, entre d’altres productes, hamburgueses veganes, empanades veganes i pizzes veganes, cuinades sense cap tipus d’additiu ni conservant (utilitzats normalment per millorar l’aspecte de les fruites i verdures). Per a nosaltres, els aliments que utilitzen additius i conservants no son productes cent per cent naturals. Per això utilitzem els productes de proximitat, aquests productes ens permeten redescobrir els gustos típics dels productes que neixen a la nostra terra.

Productes de proximitat

Les nostres arrels pageses, comencen molt més enllà de 4 generacions. Els nostres avantpassats sempre han estat lligats a la pagesia. El 2015 semblava que aquest vincle es podia trencar amb la jubilació de l’avi i la incertesa en la continuïtat de la nostra explotació.

Amb aquest projecte volem recuperar les nostres arrels i el vincle amb la terra. Per així poder oferir als nostres clients els mateixos menjars que hem gaudit a casa nostra durant tant d’anys. I que ara sembla que estan en perill, a causa de la industrialització del sector alimentari i els plats ultra processats.

A l’Hort és on tot comença, on estan les nostres arrels i tota la saviesa apresa dels nostres avantpassats. Aquí és on es fa evident l’estima per la terra i el respecte que li tenim. Cuidar-la suposarà obtenir els millors fruits, per així després poder cuinar-los i oferir-los als nostres clients. Amb la cura i respecte de mantenir l’equilibri natural, per així poder transmetre-ho a les futures generacions, amb la mateixa gratitud que ho van fer els nostres pares i avis.

Una aposta forta pel producte de proximitat

L’alimentació d’una cuina saludable ha d’estar composta per aliments de qualitat. La manera en què els elaborem també influeix. Per això creiem en els productes de proximitat o productes de curta distància. La nostra cuina tradicional i saludable es basa en els productes de proximitat, perquè creiem que són més saborosos; ja que en el moment de la collita mantenen intactes les seves propietats. Per tant, podem dir que aporten un millor contingut nutricional.

En primer lloc, és fonamental que els nostres clients se sentin segurs i tranquils que el producte que els oferim és de màxima qualitat. Això és el que volem transmetre. Sempre que podem, el nostre producte és de proximitat, ja sigui del nostre propi hort o d’un productor proper.

A La Cuina de la Lore entenem com a producte de proximitat, els productes agroalimentaris que produïm nosaltres o que els vam comprar a un productor pròxim. És a dir, que estan cultivats prop de la nostra zona.

Productes destacats