fbpx

Les galetes de Nadal s’han convertit en un dolç típic de les nostres Festes Nadalenques. Cada cop son més conegudes arreu del nostre territori.

Com que son galetes de Nadal, totes tenen forma d’arbres, campanes i com no podia faltar, també amb forma de ren Rudolf. Recordeu, que és un dels nou rens que tiren del trineu màgic del Pare Noel la nit de Nadal, per portar regals a tots els nens del món.

Les galetes de Nadal son uns dolços ideals per compartir amb amics o família durant aquestes dates tant assenyalades. O també per regalar-ne una caixa a algun ésser estimat.

Estan fetes a mà i decorades amb diferents colors. Tots els ingredients que utilitzem son de màxima qualitat. A La Cuina de la Lore ens preocupem perquè el menjar que t’arribi sigui de qualitat. Per això podem dir que la nostra cuina és tradicional i saludable. I com no, de confiança!

Un dels ingredients pilar de la nostra cuina és l’oli d’oliva verge extra, conegut per les seves propietats beneficioses per al nostre organisme. L’oli d’oliva, pel fet de ser verge vol dir que manté una sèrie de components de gran interès nutricional i saludable que no trobem en els altres olis.

D’on vénen les galetes de Nadal?

Es diu que les primeres galetes de gingebre es van elaborar a l’Edat Mitja. Com que el gingebre era un ingredient difícil de trobar i era car, només els reis podien gaudir d’aquestes galetes. Més endavant, la reina Isabel I d’Anglaterra va manar fer les galetes de Nadal amb diferents formes per regalar als seus compromisos.

A partir de llavors, les galetes de Nadal, decorades amb diferents motius i formes, van anar adquirint notorietat i es van anar estenent per Anglaterra. I poc a poc, per tots els països europeus.

Propietats del gingebre

L’ingredient principal d’aquesta recepta és el gingebre, que li dóna un gust molt peculiar. El gingebre està considerat un ingredient molt important degut al seu alt valor nutritiu, molt beneficiós per a la nostra salut.

L’arrel del gingebre s’utilitza, des de fa segles, a la medicina popular per les seves propietats nutricionals. Aquesta arrel és rica en Vitamines B i C. També en minerals com el fòsfor i el calci. És molt recomanada també per a la gent que pateix malalties inflamatòries.

Mostrando todos los resultados 4

[zcwp id = 1]